• spanduk
  • spanduk2
  • spanduk3
kok daya mamo

KENAPA MAMO POWER

* Ketentuan garansi sing unik

* Menehi agen kita dhukungan khusus babagan syarat pembayaran

*Tim insinyur spesialis ngrancang solusi inovatif lan dipercaya kualitas dhuwur sing nyedhiyakake energi sing digawe kanggo ngukur ing saben proyek sing ditindakake.

* Wektu pangiriman paling cepet yaiku 5 dina

* We offer rega pabrik langsung

* Kita bisa ngatur diskon 3% utawa luwih

* We nyedhiyani kanggo lawang rega

* We nyedhiyani layanan sawise-sales 24/7

* Salah sawijining produsen set generator ing China

liyane

Area keahlian kita
  • Solusi Daya
  • Mesin
  • Alternator
  • Layanan
  • Ngirim solusi daya sing cocog karo aplikasi sampeyan

    Produk apa wae, ing output kW apa wae, disesuaikan karo kabutuhan pasar apa wae.Nanging kita luwih saka vendor.Nyana wektu timbal cepet, produk awet - lan nampa kabeh dhukungan produk lan latihan sing perlu nalika sampeyan muter metu unit.

  • Solusi Engine

    Mesin saka Mamo Power dibangun karo sampeyan.Sacoro apik disetel kanggo aplikasi sampeyan.Kolaborasi karo OEM karo mesin sing misuwur ing donya, kaya Deutz, Cummins, Baudouin, Perkins, Fawde, Isuzu, Yuchai, SDEC, Weichai, kanggo mesthekake yen mesin kita cocog karo peralatan sampeyan.

  • AC Brushless Alternator

    Kita ngasilake Alternator AC sing wiyar lan macem-macem saka alternator 2 kutub cilik nganti alternator kutub 4 gedhe, mesin tegangan medium lan dhuwur lan uga unit multi-pole kanggo solusi daya, kanthi IP21, IP22, IP23, IP44, IP54, kalebu alternator laut.

  • Service Generator

    Mamo Power nyedhiyakake layanan generator rutin saka pabrikan supaya sistem daya siyaga tetep online.program pangopènan Mamo Power kang, dirancang dening profesional experienced, nawakake layanan preventif kanggo komersial, omah lan segara sektor, lan njogo inventaris akeh bagean kanggo njaluk sistem daya operasional maneh cepet saka mengko.

warta perusahaan
Apa bedane mesin tempel bensin lan mesin tempel diesel?
27 07/22

Apa bedane bensin metu...

1. Cara nyuntikake beda Bensin motor outboard umume injects ga ...
Isih ora SOLD ON US?Ayo kita ngganti!
TELEPON KITA:0086-15980173259

We Nawakake 1

Kita Nduwe Pakar Produk Kanggo Njawab Kabeh Pitakonan Sampeyan

We Nawakake3

Wektu Pangiriman Paling Cepet yaiku 5 Dina

We Nawakake3

Kita minangka Pengecer Resmi Pabrik Nawakake Garansi Produsen Lengkap

We Nawakake2

We Nawakake Multiple Certificates