• taiyuan-22
  • tiayuan-1
  • taiyuanyw-33
  • Telecom

    Telecom

  • Data Center

    Pusat Data

  • Industry

    Industri

  • Oil & Gas

    Minyak & Gas

  • Traffic

    Lalu lintas

  • Financial Institution

    Lembaga Keuangan

kok milih mamo

MAMO POWER sing disiyapake ing taun 2004 duweke Bubugao Electronics Industry Co., Ltd. Basis produksi kalebu 24000 meter persegi. Kita wis entuk sertifikasi CE, lulus sertifikasi ISO90001, ISO14001, OHSAS1800 lan entuk akeh paten penemuan. Minangka produsen generator profesional, MAMO POWER nggarap R% D, produksi, penjualan lan layanan, tenaga mamo bisa ngatur solusi tenaga sakabehe sing dipersonalisasi miturut panjaluk pribadi pelanggan. Sistem Huineng, platform internet peralatan sing nyedhiyakake ngawasi jarak jauh ..

Waca liyane

Ditampilake produk

perusahaan warta

  • Weichai Power, Generator Cina Utama ...

    27/11/20
    Bubar, ana warta kelas internasional ing lapangan mesin Cina. Weichai Power nggawe gen diesel pisanan ...
    Waca liyane
  • Deskripsi tes getaran Perkins 1800kW

    25/11/20
    Mesin: Perkins 4016TWG Alternator: Leroy Somer Prime Power: Frekuensi 1800KW: Kecepatan Puteran 50Hz: 1500 r ....
    Waca liyane
  • Apa sing kudu digatekake nalika mbukak ...

    17/11/20
    Kanggo generator diesel anyar, kabeh bagean kalebu bagean anyar, lan permukaan kawin ora cocog ...
    Waca liyane

mikir kanggo wektu sampeyan